måndag, februari 04, 2008

Bruten handled ?? !!

Japp, det har vi här hemma nu också.

Igår var familjen utom pappa Frank(var sjuk) isbanan och träffade ett kompispar från Södra Sandby som också har tvillingar på fast på 4½. De åkte och åkte sedan fikade vi och sedan åkte mina en stund till det var då när Nathalie övade på ett "Ögel" hopp som hon trillade och satte händerna i isen och det gjorde ont, men hon ville inte visa det så hon hoppade igen och då trillade hon och satte händerna i isen igen och då rann tårarna och hon höll över handleden.


Så vi plockade av skridskor och åkte hem sa adjö till våra vänner och väl hemma ringde jag jourläkaren men de hade inga tider så det var bara att åka till ortopedakuten. Vi var smarta, så innan vi åkte in åt vi middag för vi räknade med en lång kväll på sjukhuset.


Med det gick fort vi var där 20.55 och in till inskrivning 21.00 kom in till en annan kille som tryckte och vred och klämde och vi fick sitta ut och så ringde han till röntgen, han öppnade dörren och sa att röntgen vänta på oss. Kl. 21.40 var vi färdiga på röntgen och åter på akuten och där satt vi i nästan 2 timmar innan vi kom in till ortopeden.


Det visade sig att de inte såg något på röntgen men det var väldigt vanligt att man inte såg på röntgen om båtbenet var brutet inte på första röntgen tillfället men de gipsar alla. Så det blev gipsning (Rött) och återbesök om 2 veckor för ny röntgen och läkarbesök.


Så vad tränarna ska säga imorgon måndag vet vi inte men de får säkert spel.


Så nu är hon lite handikappad och orörlig i armen innan hon kommer på hur hon ska göra med den brutna armen.



Nathalie med gipset.... och autograferna.....

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackars liten..
Jaja hon är inte så liten längre:)
Men tråkigt när sånt händer.. *kramar till N*